fbpx

Zoek je een Nagelstyliste Opleiding met STAP budget in Brabant?

Zoek je een Nagelstyliste Opleiding met STAP budget in Brabant? Dan is de Allround Nagelstyliste Opleiding mét vakdiploma van Beau4Nails in Nuenen vast iets voor jou! En je kunt er € 1000 STAP-budget voor aanvragen!

Wat is de Allround Nagelstyliste Opleiding van Beau4Nails?

Onze Allround Nagelstyling Opleiding is een erkende vakopleiding waarmee je echt in staat bent professioneel aan de gang te gaan als nagelstyliste.

De opleiding bestaat uit 24 lessen bij Beau4Nails in Nuenen, waarna je een examen doet en een erkend vakdiploma krijgt op NLQF-3 niveau. Dit is vergelijkbaar met MBO niveau 3.

Lees in dit blog alles over onze Allround Nagelstyliste Opleiding met Vakdiploma NLQF-3.

Zoek je een Nagelstyliste Opleiding met STAP budget in Brabant

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid. Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. U kunt deze subsidie gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

STAP-budget.nl

Voor wie is het STAP-budget?

Je hebt recht op STAP-budget voor een opleiding als:

  • je ouder bent dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangt (of je wel of niet werkt, een uitkering ontvangt of ondernemer bent, dat is voor je aanvraag niet relevant).
  • je volksverzekerd bent (dit ben je als je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond, gewerkt of een uitkering hebt gehad).
  • je dit kalenderjaar nog geen STAP-budget hebt gekregen en er nog budget is.
  • je voor de opleiding STAP-budget kan krijgen (volgens het STAP-scholingsregister). Dat is het geval bij onze Allround Nagelstyliste Opleiding.

Hoeveel STAP-budget kun je krijgen?

De regel is dat het STAP-budget maximaal €1000 is. Is een opleiding duurder dan €1000? Dan betaal je de rest zelf. Is een opleiding minder dan €1000, dan krijg je maximaal de kosten van de opleiding vergoed.

Onze opleiding kost €1800. Wij kunnen onze opleidingen BTW-vrij aanbieden, en daarom is dit een zeer scherpe prijs. Daar gaat dan het STAP-budget van €1000 af, dus je betaalt voor de opleiding maar €800!

Daar komen nog wel kosten bij voor het examen (dit betaal je pas later) en een productpakket (als je zelf geen producten hebt).

Hoe werkt het aanvragen van het STAP-budget?

De STAP website is https://www.stap-budget.nl/ . Ook kun je direct naar onze Allround Nagelstyliste Opleiding op de STAP-site via deze link.

Allround Nagelstyliste Opleiding van Beau4Nails

Als je besluit deel te willen nemen, vraag je bij ons een aanmeldformulier aan. Dit formulier heb je nodig bij het online inschrijven op de STAP-budget website. Wij zullen van onze kant ook alvast een vooraanmelding doen in het systeem, om het proces eenvoudiger te maken. Ook krijg je bij aanmelding bij ons een stappenplan met wat je allemaal moet doen.  

Iedere 2 maanden start een nieuw aanvraagtijdvak. Wees er op tijd bij, want op=op. De laatste paar keren was het budget al na een paar uur op! Je moet dus echt klaar zitten achter de computer. Het volgende inschrijfmoment is donderdag 1 september om 10:00 uur.

De opleiding kan pas beginnen na goedkeur van het STAP-budget. Dat kan een aantal weken duren. Hou er daarom rekening mee dat de opleiding niet eerder kan starten dan 4 weken na je aanvraag. Daarnaast moet vanuit STAP de opleiding uiterlijk 3 maanden na het betreffende aanvraagtijdvak zijn begonnen.

Bij Beau4Nails hebben we geen vaste startdata voor onze opleidingen. Elke vrijdag of zaterdag kun je inplannen, mits er voldoende plaats is. Het zal dus geen probleem zijn om een startdatum in te plannen.

Hoe werkt het aanvragen van het STAP-budget?

Ter afsluiting

Ik heb je wat informatie gegeven over hoe je onze Allround Nagelstyliste Opleiding met vakdiploma kan volgen met het STAP-budget.

Als je meer wilt weten over Beau4Nails en onze opleidingen en trainingen, kijk dan op onze website:

En als je dan nog vragen hebt, kan je altijd een informatie gesprekje met mij inplannen om kennis te maken en de opleidingsruimte te bekijken.

Interesse? Stuur een WhatsApp: